Често задавани въпроси

1Колко време може да се пие билката змийска хурка?
Според народната медицина билката може да се пие без прекъсване от 7 до 40 дни. Ако се пие по-дълго време трябва да се почива между периодите на прием.
2Цяла грудка ли изпращате от билката змийска хурка или нарязани?
Изпращаме цели, почистени от пръста, но неизмити грудки, смята се че така могат да издържат повече от месец.
3Как да съхраняваме змийската хурка?
Съветваме съхраняването на билката да става в хладилник, увита във фолио за свежо съхранение. Така билката ще е със запазени качества до месец. Също така, билката може да се нареже на парченца с големина на царевично зърно и да се съхранява в медицински спирт, силна ракия или течен мед.
4Как да приемаме змийската хурка?
Парченце от свежата сурова билка се обелва от кората и се пие с вода, без да се дъвче два пъти дневно, сутрин и вечер. Билката е лютива, внимавайте!
5Имате ли постоянно от билката змийска хурка?
Прелагаме билката целогодишно, обикновено вадим от корена веднъж седмично до изчерпване на количеството.
6Какво е качеството на билките, които изпращате?
Предлаганите от нас билки събираме/вадим в екологично чист, селски район. Гарантираме, че билките не са третирани по никакъв начин и въпреки че не могат да се категоризират като био, всъщност отговарят на етикета “чист продукт”.
7Каква е цената на доставката?
Поръчаните билки изпращаме по куриер – Еконт или Спиди. Поръчките могат да бъдат адресирани до офис на куриерската служба или адрес. Доставката се поема от купувача и се таксува според актуалната тарифа на избраната куриерска служба. Доставките за продукти над 50 лв. са безплатни.
8Предупреждение!
Моля имайте предвид, че не сме лекари, съветите ни са базирани на практическия ни опит с билката и споделеното от други хора. В случай на сериозни заболявания ви съветваме да се обърнете към лекар/фитотерапевт преди употреба на каквито и да е лекарства и билки.